X
kimhye_2

Do you give as much energy to your dreams as you do to your fears?

Mitt fulle navn er Kimhye Kristine Jin Iversen, jeg ble adpotert fra Sør-Korea sammen med min lillesøster Anniken da jeg var fire år gammel.
Vi vokste opp i et kreativt og trygt miljø, med masse kjærlighet. Vår far er skuespiller, og mamma var sanger og skuespillerinne før hun startet en helt ny retning som biopat og jobbet med naturmedisin og healing.
Da jeg var liten var jeg veldig sjenert og usikker blant folk, og det gjorde at jeg laget en mur rundt meg og utviklet kreative alternativer for å passe inn i samfunnet. Jeg brukte dans for å bearbeide følelser og skriving til å uttrykke meg selv.
Også har jeg alltid hatt denne indre stemmen, den som man prøver å ignorere, men som kommer igjen og igjen.
Den som forteller deg at du kan bidra til verden, at du kan gjøre en endring.
untitled-9581-4

There is no weapon more powerful than the human soul on fire!

Jeg ønsket også økonomisk frihet, jobbe med noe jeg elsker, omgi meg med mennesker som inspirerer og utvikle meg i et miljø hvor jeg kunne føle meg trygg og verdsatt. Jeg ønsket å finne ekte kjærlighet, reise, synge, danse, skrive og ha frihet til å jobbe hvor jeg ville når jeg ville.
Store tanker for en liten jente, men det har definert meg som person og påvirket hele min livsreise.

Idag har jeg oppnådd nesten alle målene jeg satte meg som liten, og har frihet til å leve livet på min måte. Det krever selvsagt hardt arbeid og ikke minst tålmodighet, men det er absolutt verdt det!

untitled-9415-4-Edit

You will get what you want, when you stop making excuses on why you don’t have it.

Jeg har en ganske variert bakgrunn og har bl.a: startet Norges første streetdance skole; Oslo Streetdance Studio, hatt eget danseprogram på tv, gitt ut album, og medvirket i programmer som Robinson ekspedisjonen, Norske Talenter, PULS, Senkveld og solgt til 4Xplatina gjennom deltagelse i X-Faktor sammen med gruppen 2Elements.

Nå er det full rulle med danseskolen og  The Studio Fitness & Lifestyle, et trening- og livsstilsenter med noen av Norges råeste gruppe instruktører samlet på ett sted!

untitled-2-15993
Kim heart logo
cd cover 2
K&M Sessions

K&M Sessions er tilgjengelig på Itunes and Spotify.