X

Latest News

Meditasjon i hverdagen

Er virkelig meditasjon så viktig som alle snakker om, og har det så stor innvirkning på livet slik mange selvutviklings eksperter påpeker?
Det er opp til deg selv å avgjøre.
Personlig mener jeg at meditasjon er et av de viktigste verktøyene vi har for å leve i harmoni med oss selv og omgivelsene rundt oss, derfor ønsker jeg å dele en helt fantastisk metode med deg som ønsker å lære mer om meditasjon.
(Dette er ikke et sponset innlegg eller en salgspitch.)
Det finnes hundrevis av meditasjonsteknikker og organisasjoner som ønsker å få akkurat DEG som kunde. Og det er vel og bra det, men du kan også sitte hjemme, tenne et stearinlys, lukke øynene og bare være. Kjenn etter hvordan du har det med deg selv, følg pusten din og prøv å la tankene flyte, ikke kjempe mot noe, bare være i flow.untitled-2-15770
Jeg var 9 år da jeg fikk mitt første mantra og er vokst opp i et hjem hvor vi hadde et eget meditasjonsrom og foreldre som gjorde morgenyoga hver eneste dag. Så meditasjon er en naturlig del av hverdagen, og noe jeg intuitivt bruker ved behov.
untitled-9282-5
untitled-9283-4

Hva er The Envisioning Method?

Metoden er designet av en av mine største mentorer – Vishen Lakhiani, som er en verdenskjent entreprenør, meditasjonsinstruktør og dataingeniør. Han designet denne metoden som et personlig verktøy for å få kontroll over sin ekstremt travle livsstil.


The Envisioning Method ble introdusert på Google Dublin for Wisdom 2.0 Europe, og er designet for å lage massive og positive endringer i væremåten din, og sette deg i din høyeste frekvens – på bare noen minutter hver dag…

Metoden er basert på det beste fra hundrevis av bøker innen personlig utvikling og de nyeste vitenskapelige studier som er gjort. Det er en enkel mediteringsprosess, og det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller mediterer til vanlig. Det er så enkelt at du bare trenger 6 dager på å mestre teknikken for å oppnå din høyeste frekvens og potensial.

Om du sliter med å tømme hodet for tanker når du skal meditere, så ikke vær redd for det!
Metoden bruker de samme vitenskapelige prosessene som er bevist å fungere i flere kontrollerte studier. Den er basert på en serie av mentale øvelser som alle kan klare.
På tide å “levle” opp på disse 6 områdene! (Ja, som i et dataspill)

Vi mennesker fungerer best når vi “levler opp” – akkurat som i et spill.
Med denne metoden er det fokus på 6 spesifikke områder i livet:

1. Kjærlighet og medfølelse
2. Takknemlighet
3. Tilgivelse
4. Framtidsvisjoner
5. Din perfekte dag
6. Velsignelse

Kommentarer

Kommenter

Tags:

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>