X
kimhye_1

«Jeg prøver å finne det unike i alle mennesker som krysser min vei, gjennom kreativitet og samspill
utvikler det seg ofte til nære vennskap og nye perspektiver på hvordan jeg ønsker å leve livet videre.
Å stole på intuisjonen din er noe av det skumleste og beste du kan gjøre!  
Du vet aldri om et møte vil vare for en kort periode eller resten av livet.
Det eneste jeg vet er at du kan aldri tape på å gi det beste av deg selv til de du har rundt deg.
Jeg tror vi alle har et uendelig potensiale av muligheter, at vi alle har en unik kraft og styrke inni oss selv.
Noen ganger trenger den bare å vekkes til live. Når vi er i kontakt med dette reduseres frykten for alt vi ikke tør og vet.

Da skjer det magiske ting.

Deler med ydmykhet og takknemlighet noen tilbakemeldinger fra mennesker som har krysset min vei.»

steff

Stefan Jonsson
Senior sales executive

Kimhye og Oslo Streetdance studio har vært en stor og viktig del av livet mitt. Både for dansen og personlig. På den tiden jeg var en del av studioet, vokste jeg, utviklet meg, og lærte ekstremt mye om dans. Både ulike stiler og koreografi. Personlig har Kimhye bidratt til at jeg også har utviklet meg som menneske. Hun har vært til stede når ting har vært vanskelig og vist meg litt nye måter å se på ting på.

Kimhye har veldig gode verdier og har en evne til å spre positivitet i en hver situasjon. En egenskap som gjør henne til den hun er. Et bra menneske. Selv om vi to er på litt ulike plasser i livet vet jeg at hun alltid vil være der for meg hvis jeg skulle trenge det. En kvalitet jeg setter veldig stor pris på. Hun er en ekte venn.

sebbe

Sebastian Carlos Kruse
Model, danser, entreprenör

Kimhye är en väldigt unik person. Det är inte bara hennes tatueringar och enorma framgång inom dans som gör henne unikhet. Om jag skulle göra ett försök att förklara henne i några meningar skulle de vara något i stil med «Kimhye, och hennes enastående talang att se och plocka fram andras potensial tillsammans med en otroligt stark karaktär, i samband med ett djupt psykologiskt förstånd har varit en ledande faktor i mitt liv resa success. Och inte bara min, utan henne hade flera av oss idag som kallar oss för entreprenörer och proffsdansare aldrig stått där vi står idag. En förmåga att få dig att känna dig speciell i en grupp (utan att glömma resten av gruppen) men samtidigt inte vara rädd att sätta dig på plats är något som enligt mig är en av Kimhyes alla förmågor.

Sir Isaac Newton sa «If im great, its beacause im standing on the shoulders of giants» och med dom orden är jag helt säker på att han pratade om person som Kimyhe Jin….

viktor

Viktor Shehi
Student og danser

Kimhye og streetdance studio har hjulpet meg med masse altså det var mitt andre hjem, det fikk meg til og smile og det fikk meg lykkelig og i ett bedre humør om jeg hadde en dårlig dag! Pga Kimhye så ble jeg Norgesmester i hip hop & breakdance, jeg har fått være med i mange ting som f.eks oppvarmings act for Neyo, danset for «we love the 90’s», Norsk Militærtattoo, der det har vært mange tusen tilskuere! Du Kimhye! Hadde ikke det vært for deg så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært. Men pga din tid, din støtte og dine råd så er jeg her nå med bare positive ting ved meg! Du er som en tante for meg, og jeg er evig takknemlig for at du har stilt opp hele tiden for meg
Du er ett menneske med bare positive ting ved deg, du er ett menneske laget av gull! Du er gull verdt! Du hjelper folk som trenger hjelp å du støtter folk uansett hva! Du er også veldig flink til og veilede folk! Kunne skrevet en hel bok om deg haha!

krys

Krys Anne
Danser og student

Kimhye er en flott person som jeg er veldig takknemlig for og har hjulpet meg med mye. Hun er en del av grunnen til hvorfor jeg føler meg komfortabel og hjemme på danseskolen. Hun har gitt meg masse støtte, vært god trener, gitt meg muligheten til å framføre dans, vise mitt talent og lidenskap. Dette har gjort meg mer selvsikker og lært meg det å tørre å gå utenfor komfort-sonen min. Kimhye er, snill, hyggelig, en person som forstår og er glad.

markus

Markus Kristensen
Danser og koreograf, Oslo Streetdance Studio

Jeg ble uteksaminert av Bårdarakademiets danselinje i 2012 og fikk kontakt med Kimhye året etterpå. Hun hadde sett meg danse og var veldig imponert, og uten intervju var hun villig til å tilby meg jobb på hennes dansestudio; Oslo Streetdance Studio. Der jobber jeg fremdeles i dag, og jeg elsker jobben min.

Kimhye har ikke bare latt meg jobbe som danselærer, men har også invitert meg med på å gjøre danseoppdrag for diverse scener, konserter og tv-kanaler. Hun er streng, men profesjonell fordi hun vil at det produktet hun leverer skal være skarpt, presis og perfekt. Men opp i all den jobbinger er det også mye gøy og humor, så det er bare å glede å være under hennes ledelse.

Det er alltid hyggelig å være Kimhye, hun sørger for at de hun har rundt seg skal ha det bra, at vi føler oss vel i hverdagen, ikke bare når vi er på jobb. Og hun nøler ikke med å være sjåfør, selv om det krever en omvei. Hun hjelper også i at hun gjør mine koreografier bedre, slik at undervisningen får sitt beste utbytte.

Uten Kimhye ville jeg ikke jobbet med deg jeg elsker i dag, og det er jeg veldig takknemlig for.

danby

Danby Choi
Student ved journalisthøgskolen, NRK P3 praksisplass, grûnder av magasinet»Subjekt» , blogger, fotograf og grafisk designer.

Kimhye tok meg i mot med åpne armer, og på Oslo Streetdance Studio ble jeg møtt med en familievarm kjærlighet, som jeg tror mange av elevene på skolen ble møtt med. Det Oslo Streetdance Studio hadde, var en forståelse for at studioet ikke kun var en bedriftsmodell som tok penger mot å gi kurs i å danse, men å inkludere folk inn til en kultur, som man fort forelsket seg i. En kultur man ville delta i, og jeg tror man som danser hos Kimhye følte seg veldig inkludert i en familie og en subkultur som inkluderte deltakere med åpne armer, og at det man betalte for ikke svidde i lommeboka, men at det heller føltes som et bidrag til en felles opplevelse.

Det varte i 4 år, og den reisen har inspirert min mediekarriere i veldig stor grad, fordi jeg fikk jobbe både foran og bak kameraet med underholdning og mediebransjen som jeg ble eksponert for, som videre førte meg inn i en interesse for medier. Fortsatt skriver jeg om kultur, som jeg skjønte viktigheten av som danser.

david

David Leung
Frilans danser, medlem av DUO Crew og Team Quickstyle

Kimhye har alltid vært glad og hjelpsom. Hun hjelper folk uten å forvente ting tilbake og kommer med bra forslag om ting, hvis hun virkelig mener at det er riktig. Hun er stadig positiv om det meste, og med det hjelper hun folk til å vokse. Det er det jeg husker av henne og har blitt inspirert av.

Danseskolen fikk meg til å få større danse-vennekrets og jeg ble motivert til å danse HipHop fra Breakdance. Ved å få større vennekrets fikk jeg se flere ulike dansestiler som fantes innen Hiphop, det var lærerikt. Studioet var det første steget i min dansekarrieren. Så er jeg selvfølgelig takknemlig for alt